Encian i Alpro ponosni pobjednici u izboru 'Proizvodi godine' portala žena.hr

Encian i Alpro ponosni pobjednici u izboru 'Proizvodi godine' portala žena.hr

Čitateljice portala Žena.hr odabrale su 27 najboljih proizvoda u četvrtom izboru za Proizvode godine. 

U sklopu projekta Proizvod godine, kojeg je četvrtu godinu za redom organizirao hrvatski ženski portal žena.hr, održana je svečana dodjela nagrada koja je pripala najpopularnijim proizvodima u Hrvatskoj prema sudu čitateljica portala žena.hr, jednog od vodećih lifestyle online izdanja u ciljnoj skupini žene, na području Hrvatske i regije.    

U konkurenciji više od 500 nominiranih proizvoda iz segmenta roba široke potrošnje, glasanju se odazvalo gotovo dvadeset i osam tisuća čitateljica i čitatelja portala žena.hr. U glasanju koje je trajalo od 27.09.2015. - 10.01.2016. čitateljice su odabrale najpopularnije proizvode. 

U kategoriji ZDRAVA HRANA pobjednik za proizvod godine je proglašen Encian Bio kokosovo ulje, a u kategoriji ZDRAVI NAPITCI Alpro napitak od kokosa i badema

Ponosni na prozvode iz Encian i Alpro asortimana hrabro idemo u razvoj novih proizvoda koji će svojom vrhunskom kvalitetom pridobiti i zadržati povjerenje potrošača.

Zato veliko hvala portalu žena.hr, čitateljicama koje su prepoznale kvalitetu proizvoda kao i potrošačima bez kojih bi bio nezamisliv svaki trud tvrtke Encian.

Hvala! 

Vaš Encian 

   

 

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira