Cist organizam vraca optimizam!

Cist organizam vraca optimizam!

Pod utjecajem onečišćenja i obilne prehrane, tijelo nakuplja štetne tvari koje remete funkciju preopterećenih organa za izlučivanje. Na kraju se funkcije tijela onesposobljavaju, a zdravlje teško narušava. To je jedan od najvažnijih razloga zašto je potrebno odmah reagirati čim se pojave znaci upozorenja poput umora, glavobolje, problema s probavom, zadražavanja vode u tijelu i lošeg tena.

Detoksikacija pomoću ljekovitog bilja čisti „začepljene filtre“ – jetru, bubrege i crijeva. Čist organizam spremnije se odupire štetnim vanjskim utjecajima, a dodatna nagrada su dobro raspoloženje i povećana energija.

Kako se tijelu može pomoći da se riješi toksina?

Program čišćenja organizma može se provesti na sljedeći način:

 • Ograničavanjem unosa toksina,

 • Smanjivanjem razine postojećeg nakupljanja toksina u tijelu, tako da se ciljano i na pažljiv način stimuliraju organi za izlučivanje (bubrezi, jetra, koža, pluća).

U praksi to znači prilagođeni program prehrane za detoksikaciju i uzimanje dodataka prehrani na biljnoj bazi koji potiču detoksikaciju.

Belgijska tvrtka Ortis već 56 godina razvija biljne preparate koji su postigli uspjeh širom svijeta. Razvijeni po znanstvenim metodama njihovi proizvodi ispunjavaju stroge standarde što osigurava njihovu apsolutnu sigurnost i maksimalnu učinkovitost.
Ortis Detoxine Bio sadrži biljke koje uklanjaju suvišnu tekućinu: breza i končara čiste kožu; čičak i maćuhica čiste jetru i pospješuju probavu; artičoka, maslačak i pulpa datulje; komorač ublažava nadutost te alga fukus stimulira organizam.

Ovim biljkama pridodan je i zeleni čaj, čiji antioksidativni učinak pomaže u zaštiti stanica od djelovanja slobodnih radikala.

Detoxine Bio dolazi u obliku biljnog koncentrata – okus jabuke, specijalna formula bez joda za osobe s hiperaktivnom štitnjačom. Proizvod se razrjeđuje s 1,5 l vode i pije tijekom cijelog dana. Kura čišćenja traje 20 dana. Nakon konzumiranja cijelog proizvoda osjećat ćete se lakši, čišći, obnovljeni.

Ortis u svom asortimanu također ima i proizvod Bio Detoxine Express 7 days koji je pravo rješenje za sve zaposlene ljude koji žele kroz sedmodnevnu kuru detoksikacije očistiti, razbuditi i aktivirati svoj organizam.

Koncentracija biljnih sastojaka je podešena tako da pokazuje posve učinkovito i ciljano djelovanje, a potpuno biljni sastav, kao i ekološki kontrolirano podrijetlo korištenih biljnih ekstrakata čini ovaj proizvod nezaobilaznim na putu do Vaše vitalnosti.

Priuštite si taj osjećaj!

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira