Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0
Datum objave: 19.06.2018

Piletina u umaku s kurkumom

Vrijeme pripreme

90 minuta

Složenost

Srednje složena priprema

Piše:

Encianov istraživački tim

Ocjenite recept

SASTOJCI:

Pileći rasjek (batak i zabatak)

1 grčki jogurt

1 limeta

2 češnja češnjaka

Prstohvat Superfoods by Encian Bio Kurkuma

1 čajna žlica Superfoods by Encian Bio Đumbir

1 jušna žlica maslinovog ulja

Korijander

Encian Himalajska sol i svježe mljeveni papar po želji

PRIPREMA:

U posudi iscijedite sok od limete. Dodajte grčki jogurt, sol i papar. Dodajte začine, đumbir, češnjak i maslinovo ulje.

Prekrijte piletinu sa napravljenom mješavinom, pokrijte i stavite u hladnjak na 1 sat minimalno.

Zagrijte pećnicu na 240°C i stavite posudu za pečenje u pećnicu u koju ste prethodno stavili piletinu s umakom. Pecite 30-45 minuta povremeno miješajući. Kad je piletina pečena, izvadite i dekorirajte korijanderom. Servirati uz rižu

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...