Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0
Datum objave: 19.06.2018

Japanski čaj s kurkumom

Vrijeme pripreme

5 minuta

Složenost

Vrlo jednostavna priprema

Piše:

Encianov istraživački tim

Ocjenite recept
Znate li zašto narod Okinawe iz Japana na dnevnoj bazi konzumira čaj s kurkumom?
Nevjerojatna moć kurkume omogućuju stanovnicima Okinawana održanje zdravog indeksa tjelesne mase (BMI). Kurkuma je podrijetlom iz đumbirske obitelji koja donosi moćna protuupalna i antioksidativna svojstva.
 
Poznato je da Okinawani svakodnevno piju obilne količine čaja od kurkume koja je glavna stavka u Okinawanovoj prehrani i promiče povišenu svijest o životu koje zajednice širom svijeta sve više traže.
Čaj od kurkume u drevnim vremenima služio je kao tradicionalno medicinsko liječenje zbog svojih moćnih terapeutskih svojstava.
 

SASTOJCI:

4 jušne žlice Superfoods Bio Cejlonskog cimeta
2 jušne žlice Superfoods Bio kurkume
2 jušne žlice meda
1 jušna žlica Superfoods Bio đumbira

PRIPREMA:

U hermetičkoj posudi dobro pomiješajte cimet, kurkumu, med i đumbir te dobivenu smjesu možete čuvati u hladnjaku nekoliko mjeseci.

Za napraviti čaj potrebna je 1-2 čajne žličice dobivene smjese koju umiješate u šalicu vruće vode i dodate par kapi mlijeka. 

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...