Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0
Datum objave: 20.09.2018

Gusta juha od bukovače i heljde

Složenost

Jednostavna priprema

Vegan

Da

Piše:

Encianov istraživački tim

Ocjenite recept

Ovo je juha koja će svakako donijeti dašak jeseni u naše domove i okrijepiti organizam.

Heljda je lako probavljiva namirnica puna antioksidativnih biljnih spojeva koja grije tijelo i daje nam energiju.

 

SASTOJCI:

 

250 g bukovača

200 g heljdine kaše

1 mala glavica luka

4 režnja češnjaka

3 žlice maslinovog ulja

2 žlice Superfoods Bio kurkume

Pola žličice Encian sitne himalajske soli

 

PRIPREMA:

Povrće narezati na komade, pirjati na laganoj vatri te postepeno dodavati vodu. Staviti začine i heljdu te kuhati 15 min. Servirati uz svježi vlasac i peršin.

Dobar tek! 

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...