Prijavi se za newsletter i ostvari 10% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju.
0
Datum objave: 27.07.2017

Grill kukuruz s dimljenom paprikom i kokosovim uljem

Piše:

Encian

Ocjenite recept

Što je ljeto bez kukuruza? Grilanje kukuruza izgleda kao jednostavan zadatak, ali se većina roštilj majstora još uvijek ne može dogovoriti o najboljoj metodi.

Mi smo se odlučili za onu metodu uz koju ćete doživjeti posebnu aromu, uz senzacionalan okus kombinacije dimljene paprike i kokosovog ulja. Mislite nespojivo? Isprobajte! :) 

SASTOJCI: 

4 kukuruza
2 žlice Encian Bio kokosovog ulja
Mljevena dimljena paprika
Sviježe iscijeđen sok od jedne limete
Svježe nasjeckani korijander
Encian Himalajska sol 


PRIPREMA: 

1. Napravite roštilj.
2. Namjestite kukuruz izravno na roštilj, i roštiljajte 15 do 20 minuta povremeno okrećući.
3. Koristite četkicu za tijesto ili ruke kako biste rasporedili kokosovo ulje preko svakog kukuruza. Stavite kukuruz na tanjur za posluživanje, pospite dimljenom paprikom, pošpricajte svježim sokom od limete, posipajte korijanderom i himalajskom soli. 

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...