Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju, a kod za popust te čeka u tvom mail sandučiću. Ukoliko imaš poteškoća kontaktiraj nas na encian@encian.hr
0
Datum objave: 06.02.2018

Chocomole puding s avokadom i kokosovim uljem

Piše:

Encian

Ocjenite recept

Kremasti avokado ovom savršenom veganskom i čokoladnom desertu daje idealnu kremastu teksturu, a možete ga poslužiti i kao slatki desert ukrašen smrznutim voćem po želji.  A zašto avokado?

Avokado osim što pomaže u održavanju zdravlja očiju ujedno i štiti kožu od znakova starenja i štetnih učinaka UV zraka. Također, pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi te ima antioksidacijska svojstva. Čak i povećava cirkulaciju, povećava kognitivne sposobnosti i izgrađuje jače kosti! Savršen baš kao i ovaj recept! :) 

 

SASTOJCI:

16 datulja

3 očišćena avokada

1 šalica Alpro napitka od kokosa

1 šalica kakaa u prahu bez šećera

¼ šalice javorovog sirupa

1 jušna žlica Encian Bio kokosovog ulja

1 čajna žličica ekstrakta vanilije

Encian Himalajska sol krupna

 

PRIPREMA: 

U manjoj posudi ili šalici s toplom vodom namočite datulje na 5-10 minuta. 

Stavite sve sastojke u blender i miksajte dok se svi sastojci ne sjedine i tekstura ne postane kremasta. 

Rashladite u hladnjaku oko 3 sata i po želji poslužite s malo himalajske soli.

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...