Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0
Sirove pločice - najbolji zalogaj prije treninga
Komentara 0

Počeli ste trenirati ili trenirate već dugo, muči vas što pojesti prije treninga, da imate snage, a ne preopteretite želudac. Odličan brzinski obrok koji možete ponijeti u torbi i pojesti u svakoj prigodi je sirova ROO BAR pločica. Daje odličan izvor ugljikohidrata. Sirove pločice kojima ćete dobiti jednostavne šećere, poslužiti će za tjelesne napore . Puna prirodnih šećera, ROO BAR pločica neprerađena i termički neobrađena nudi svu puninu vrijednih sastojaka koji će pomoći da izdržite na treningu i odradite ga maksimalno dobro. Ukoliko ne trenirate već samo razmišljate o toj mogućnosti sirove pločice će vam biti odličan izbor za međuobrok.

Kako god, poželjno je uvrstiti što više sirovih namirnica pogotovo kada nam to sezona dopušta, a nadolazeće ljeto ponuditi će upravo takav odabir hrane kojom ćemo dobiti pregršt hranjivih tvari poput vitamina i minerala koje se neće izgubiti termičkom obradom. Također sirova hrana traži i dulje i intenzivnije žvakanje što je dobro za lučenje probavnih sokova, a time i bolju iskoristivost hrane.

ROO BAR pločice kojima su baza datulje su energetski generator, bogate prirodnim šećerima, glukozom, fruktozom i saharozom. Zbog toga su savršen međuobrok za trenutnu erupciju energije pogotovo u poslijepodnevnim satima kada smo ponekad pospani i usporeni.

 

Ocjenite članak

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...