Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0

Iz prve ruke Enciana

Ovdje smo da vam pomognemo uspostaviti zdraviji plan prehrane i posljedično zdraviji stil života. Stoga na našem blogu donosimo savjete iz prve ruke koje smo toliko puta isprobali u vlastitom životu. Naš Ivan Šikić prošao je mnogo i ima mnogo toga za reći. Prije svega, svjestan je koliko nam Zemlja znači, ali i koliko mi značimo Zemlji. Pratite naš blog i saznajte koliko je važno odnositi se prema prirodi s poštovanjem te cijeniti njene darove koji su nam nadohvat ruke. Encian upravo na tome temelji svoj brend i poslovnu filozofiju - prirodni sklad i maksimalno poštovanje prema prirodi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje, komentar ili prijedlog? Tu smo za Vas. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Nazovite nas na 01/3631 638. Naši djelatnici javit će vam se svakog radnog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Pisati nam možete na našu mail adresu: encian@encian.hr
Podatke koje ostavite ni u kojem slučaju neće biti dani trećim osobama. Vaše podatke po zahtjevu možemo promijeniti ili trajno izbrisati.

Potražite nas na Facebooku. Svakoga dana objavljujemo zanimljive recepte i savjete vezane uz zdravu prehranu. Kliknite ovdje i lajkajte našu stranicu.