Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0
Zobeni lješnjak keksi sa chia, lanenim i konopljinim sjemenkama
Komentara 0

SASTOJCI:

1/2 šalice namaza od lješnjaka

1/2 šalice Encian Bio kokosovog ulja bez mirisa

1 1/2 šalice Encian Muscovado smeđeg šećera

2 žličice ekstrakta od vanilije

1 žlica Superfoods Bio kokosovog sirupa

3 žlice Alpro soya čokoladnog mlijeka

1 žličica Encian jabučnog octa

1 šalica Superfoods Bio rižinog brašna

1/2 šalice glatkog brašna

1 šalica Wurzener zobenih pahuljica

1 žličica praška za pecivo

1 žličica Encian sode bikarbone

1/2 žličice Encian Himalajske soli

1 žlica Superfoods Bio chia sjemenki

1 žlica Superfoods Bio sjemenki konoplje

1 žlica lanenih sjemenki

 

PRIPREMA:

Zagrijte pećnicu na 180 C.

U zdjeli pomiješajte zajedno namaz od lješnjaka, kokosovo ulje, šećer i vaniliju.

U drugoj zdjeli pomiješajte lanene sjemenke, kokosov sirup i soyino mlijeko, te dodajte jabučni ocat.

Ulijte u smjesu s lješnjakom, dobro promiješajte sve.

U trećoj zdjeli pomiješajte zajedno sve suhe sastojke, te dodajte u to mokru smjesu od lješnjaka.

Dobro sve izmiješajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu, lagano ljepljivu.

Rukama oblikujte kuglice promjera cca 3 cm, te lagano dlanovima svaku spljoštite.

Stavite na pleh na koji ste prethodno stavili papir za pečenje.

Pecite 10-12 min.

Izvadite iz pećnice i ostavite kekse da se ohlade.

 

Zobeni keksići s chia sjemenkama i kokosovim uljem

Ocjenite članak

Imate komentar, pitanje ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

učitavam komentare...