Filtriranje
hr en
0 0

Rižoto s piletinom i drobljenim kakaom

Datum objave: 23.11.2016

SASTOJCI:

200 g pilećih prsa
200 ml Encian smeđe riže
1 žlica luka u granulama
1 žlica Encian Bio kokosovo ulje bez mirisa
1 žličica Superfoods Bio Cacao nibsa
1/2 žličice Superfoods Bio kurkume
prstohvat papra
1 žličica Encian Himalajske soli
1 žlica svježeg lista peršina
 

PRIPREMA:

Luk u granulama dodajte u tavu s kokosovim uljem.
Nakon pola minute dodajte i piletinu na kockice.
Kada meso malo poprimi boju dodajte rižu i kratko ju tostirajte.
Podlijevajte povrtnim temeljcem (ili vodom ako nemate temeljac)tako da su riža i meso uvijek prekriveni.
Dodajte kurkumu, posolite i popaprite.
Kuhajte dok riža ne bude kuhana, podlijevajte temeljcem i konstantno miješajte.
Na kraju dodajte list peršina i drobljeni kakao koji će dati posebnost ovom jelu kada vam dođe pod zub. ;)

Uz ovo jelo ja sam poslužio Superfoods prutiće s koprivom i paprom koji su me oduševili svojim okusom i ručnim načinom izrade.

 

Komentari 0
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel