Filtriranje
hr en
0 0

Ljepljivi keksi s cimetom i đumbirom

Datum objave: 12.12.2017

SASTOJCI: 

100 g Superfoods Bio zobenog brašna

90 g Encian Bio kokosovog šećera

40 g mljevenih oraha

1 žličica Superfoods Bio Cejlonskog cimeta

1 žličica Superfoods Bio đumbira

4 žlice Encian Bio kokosovog ulja

1 jaje

1/2 žličice Encian sode bikarbone

prstohvat Encian Himalajske soli

Korica pola limuna
 

PRIPREMA: 

Sve sastojke  staviti u posudu i miksati dok se svi sastojci ne povežu.

Smjesu staviti u hladnjak na par sati, najbolje preko noći da se stisne.

Pleh za pečenje obložite papirom za pečenje pa vadite hrpice od smjese.

Možete i rukom oblikovati kuglice. Smjesa može stajati u hladnjaku par dana pa slobodno napravite veću količinu.

Peći  u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 10-15 minuta. Ostavite kolačiće da se ohlade i očvrsnu.

Komentari 0
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel