Filtriranje
hr en
0 0

Ljepljivi keksi s cimetom i đumbirom

Datum objave: 12.12.2017

SASTOJCI: 

100 g Superfoods Bio zobenog brašna

90 g Encian Bio kokosovog šećera

40 g mljevenih oraha

1 žličica Superfoods Bio Cejlonskog cimeta

1 žličica Superfoods Bio đumbira

4 žlice Encian Bio kokosovog ulja

1 jaje

1/2 žličice Encian sode bikarbone

prstohvat Encian Himalajske soli

Korica pola limuna
 

PRIPREMA: 

Sve sastojke  staviti u posudu i miksati dok se svi sastojci ne povežu.

Smjesu staviti u hladnjak na par sati, najbolje preko noći da se stisne.

Pleh za pečenje obložite papirom za pečenje pa vadite hrpice od smjese.

Možete i rukom oblikovati kuglice. Smjesa može stajati u hladnjaku par dana pa slobodno napravite veću količinu.

Peći  u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 10-15 minuta. Ostavite kolačiće da se ohlade i očvrsnu.

Komentari 0
učitavam komentare...