Filtriranje
hr en
0 0

Kuglof s bananama, cimetom i kokosovim uljem

Datum objave: 01.12.2017

SASTOJCI: 

2 šalice Superfoods Bio zobenog brašna

1 šalica Encian Bio kokosovog šećera

3 manje banane

2 jaja

6 žlica Encian Bio kokosovog ulja

1/2 šalice čokoladnih kapljica

vanilija

2 žličice Superfoods Bio Cejlonskog cimeta

pola čašice jogurta

3/4 žičice Encian Sode bikarbone

1/2 vrećice praška za pecivo

za preljev

4 žlice Superfoods Bio kakaa u prahu

3 žlice Encian Bio kokosovog ulja

2 žlice Encian Bio kokosovog šećera
 

PRIPREMA: 

Banane zgnječiti vilicom pa im dodajte šećer, kokosovo ulje, jaja, jogurt i vaniliju.

Sad dodajte i suhe sastojke, brašno, sodu bikarbonu, cimet i prašak za pecivo.

Spojite suhe i mokre sastojke, umješajte čokoladne kapljice.

Kalup za pečenje premažite kokosovim uljem i pobrašnite.

Ulijte smjesu u kalup pa pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta.

Testirajte čačkalicom ako je pečeno.

Ohladite i izvadite iz kalupa  pa prelijte čokoladnim preljevom.

Za  čokoladni preljev potrebno je sve sastojke lagano mješati na vatri dok se sve ne otopi.

Komentari 0
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel