Filtriranje
hr en
0 0

Jednostavna juha od bundeve s đumbirom

Datum objave: 18.12.2017

Ako postoji jedna juha koja je karakteristična za jesenske i zimske mjesece, onda je to juha od bundeve. Baš poput zimske poslastice, juha od bundeve nam se polako, ali sigurno uvukla u svakodnevne jelovnike. I ima razloga: neopisivo je zdrava i nezamislivo ukusna! :) 

 

SASTOJCI: 

300 g očišćenje butternut bundeve

100 g korjena celera

1 mala glavica luka

3 žlice Encian Bio kokosovog ulja 

pola žličice Encian sitne Himalajske soli 

pola žličice Superfoods Bio đumbira 
 

PRIPREMA: 

Povrće nerezati na komade, posoliti i peći u pećnici na 200 stupnjeva, 15tak minuta dok ne omekša.

Povrće izblendati u blenderu, dodajte kokosovo ulje, himalajsku sol i đumbir.

Po želji začinite chillijem pa  ukrasite pečenim sjemenkama.

Napomena: za kremastiju strukturu dodajte Alpro kokosovo vrhnje za kuhanje.

Komentari 0
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel