Mocan biostimulator organizma

Mocan biostimulator organizma

Matična mliječ je prvenstveno namijenjena kao hrana matice (kraljice pčele) tijekom čitavog njezinog života, a proizvode je mlade pčele radilice. Mnogobrojni istraživači slažu se u činjenici da je vitalnost  i dugovječnost, kao i iznimna plodnost pčele matice, koja živi 4 do 5 godine naspram 5 do 6 tjedana koliko žive pčele radilice uvjetovana hranjivošću matične mliječi.

Matična mliječ je prirodna mješavina 100% prirodnih hranjivih tvari iznimnog bogatstva i sastava, kao  i jedinstvene kombinacije hranjivih sastojaka. Visoki sastav vitamina, minerala i oligo-elemenata stimulira organizam, povećava obrambene sposobnosti kao i samu opću vitalnost organizma pomažući zaštiti organizma (antioksidativno i antikancerogeno djelovanje).

Laboratoriji ORTIS direktno provode kontrolu svih faza dobavljanja i proizvodnje svojeg asortimana proizvoda MATIČNE MLIJEČI (GELÉE ROYALE).

Kvaliteta BIO Matične mliječi Forte iz Laboratorija ORTIS osigurana je pažljivom i direktnom kontrolom  čitavog procesa -  od same nabave od odabranih dobavljača - do svih faza finalne proizvodnje.

Zanimljivost je da je upravo MATIČNA MLIJEČ - prvi proizvod u ORTIS-ovom asortimanu kojeg je razvio njegov osnivač još 1958.godine,a 50 godina iskustva jamči za kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

Podneblje i pažljive metode apikulture odabrane su na način da mogu jamčiti Matičnu mliječ sa svojstvima :

  • optimalne koncentracije hranjivih tvari
  • kontroliranog EKOLOŠKOG (BIO) certifikata
  • bez prisustva ikakvih onečišćenja (pesticida, teških metala, antibiotika)
  • u skladu s održivim ekološkim razvojem

Proizvodni proces

Određene tehnike zagrijavanja koje uništavaju samu prirodnu sirovinu se ne primjenjuju i zamijenjene su kvalitativnim zamjenskim postupcima. Primjenjuju se 100% prirodne metode konzerviranja (bez aditiva), kako bi se očuvala prirodna svojstva matične mliječi i blagotvoran učinak na zdravlje.

Laboratoire ORTIS koristi postupke proizvodnje koji čuvaju sva prirodna svojstva matične mliječi kako bi ona pokazala svoju punu snagu i djelovanje na zdravlje korisnika.

Sastav BIO Matične mliječi iz laboratorija Ortis

 

BIO Matična mliječ iz Laboratoire ORTIS ne sadrži nikakve umjetne dodatke,  proizvedena je na način da nije korištena nikakva tehnika zagrijavanja, a sve kako bi se sačuvali svi osjetljivi dragocjeni sastojci matične mliječi.

Sastav je posve prirodan te osim matične mliječi, sadrži i sirup tapioke, koncentrirani sok jabuke, vodu, sirup agave, med akacije.

Ono što je čini posebnom, u svakoj šarži se pažljivo kontrolira sastav proizvoda na 10-HDA (tipičnu i karakterističnu nezasićenu masnu kiselinu za matičnu mliječ). Ova činjenica je provjerena i dokazana analizom u ovlaštenom nezavisnom akreditiranom laboratoriju nadležne institucije u Hrvatskoj!

Jedna boca BIO MATIČNE MLIJEČI FORTE od 250ml sadrži 20 grama matične mliječi iz ekološkog uzgoja, dok se dnevnim dozama ukusnog prirodnog napitka osigurava unos od 1000 do 2000 mg čiste matične mliječi (ovisno primjenjuje li se početna doza ili doza održavanja).

Redovitim uzimanjem matične mliječi, osigurava se veća otpornost organizma na umor i napore, koji se tada lakše svladavaju. Dokazano antibakterijsko i antikancerogeno, kao i protuupalno djelovanje nameće BIO matičnu mliječ Forte iz Ortisa idealnim prirodnim dodatkom prehrani u jesensko-zimskom periodu godine kada je imunitet najviše ugrožen, no i tijekom čitave godine kada su napori organizma najveći, a naročito u proljeće.

 

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

  • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
  • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
  • Slika za inovativnostInovativnost
  • Etično poslovanje
     
  • Briga o planetu
    godišnje proizvedemo
    30.000kW
    iz vlastite solarne elektrane
  • Inovativnost
    godišnje recikliramo
    7.500kg
    papira