Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju
0

Beauty & Lifestyle

U zdravom tijelu - zdravi duh! A zdravog tijela nema bez zdrave prehrane. Iako je suvremena tehnologija prehrambenu industriju podigla na višu razinu, stručnjaci i dalje preporučuju prirodne recepte i hranu kao okosnicu svakog plana prehrane. U svemu treba biti umjeren, stoga na našem gastro blogu možete pronaći široki spektar raznih recepata - od slatkih smoothiea i raznih slastica do osvježavajućih salata i zasitnih rižota. Kao i godišnja doba, omiljena jela se mijenjaju sa sezonom, stoga redovito pratite naš gastro blog kako ne bi propustili začiniti blagdane i omiljene dane u godini s blagdanskim hummusom, adventskim brunchom ili novim ljetnim smoothiem.

1 2 3 4 5

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje, komentar ili prijedlog? Tu smo za Vas. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Nazovite nas na 01/3631 638. Naši djelatnici javit će vam se svakog radnog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Pisati nam možete na našu mail adresu: encian@encian.hr
Podatke koje ostavite ni u kojem slučaju neće biti dani trećim osobama. Vaše podatke po zahtjevu možemo promijeniti ili trajno izbrisati.

Potražite nas na Facebooku. Svakoga dana objavljujemo zanimljive recepte i savjete vezane uz zdravu prehranu. Kliknite ovdje i lajkajte našu stranicu.